PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Lian-Li Tyr X2000 carcasa HTPC/Gaming

Friday 27 June 2008

Lian-Li Industrial Co. Ltd a lansat carcasa Tyr X2000. Cu un design ce aminteste de boxele multimedia, noua carcasa va iesi in evidenta in orice sufragerie. Tyr X2000 este realizata din aluminiu, panourile laterale avand o grosime de 2mm pentru mai multa silentiozitate.


Lian-Li Tyr X2000 HTPC/Gaming case black anodized aluminiumTyr X2000 este unica pe piata carcaselor HTPC/Gaming si permite instalarea de componente performante intr-un mediu home theatre, fiind in acelasi timp si estetica. Panourile laterale accepta 2x unitati optice de 5.25" si o unitate floppy/card reader 3.5", fiind accesibile din partea stanga sau din cea dreapt, partea frontala fiind destinata ergonomiei si fluxului de aer. De asemenea, carcasa dispune de 6 lacasuri pentru hard-disk-uri, marind considerabil capacitatea de stocare a fisierelor multimedia.

Tyr X2000 are o constructie de exceptie: interior din aluminiu anodizat de culoare neagra, 3 ventilatoare silentioase de 140mm pentru intake (protejate de un filtru de aer din nylon, ce pot fi usor scoase si curatate). Conectorii multimedia sunt montati in partea de sus a carcasei si includ 4 porturi USB 2.0, 1 conector Firewire (IEEE1394), 1 conector E-SATA, si porturile audio HD AC97. Accesul la diferite zone este de tip tool-less, iar pentru placile video mai lungi este oferit o bara de suport. Alte inovatii Lian Li sunt prezente si in aceasta carcasa intr-o forma imbunatatita: suportul placii de baza este detasabil, este prevazut cu orificii pentru o mai buna racire a procesorului si este prevazut cu suporti anti-vibratie.

Carcasa este compatibila cu placile de baza in format Extended ATX, ATX si Micro-ATX, ofera suport pentru 8 sloturi PCI, pentru dispozitive water cooling. Pentru racire mai exista 1 ventilator silentios de 140mm pentru scoaterea aerului cald din zona placii de baza, 2 ventilatoare de 80mm pentru zona HDD. Se pot monta maxim 2 surse (fiind suportate surse de alimentare cu o lungime maxima de 220mm).

Sursa: Lian-Li

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri