PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Coolink Chillaramic Silver Thermal Compound

Wednesday 25 June 2008

Coolink a lansat astazi noua pasta termoconductoare Chillaramic.
Coolink Chillaramic Silver Thermal Compound tube paste Cu ajutorul particulelor nano ceramice, Chillaramic ofera un exceptional transfer termic, nefiind in acelasi timp un conductor electric. Chillaramic este usor de aplicat, usor de curatat si este livrat in tuburi de 10g - fiind suficient pentru aproximativ 30 de aplicari.


"Today's enthusiast user doesn't only want his thermal paste of choice to perform well, he also expects it to be safe, convenient, versatile and reasonably priced", explains Timothy Chu, Coolink CEO. "Our new Chillaramic compound was designed to meet precisely these requirements!"


Bazata fiind pe nano particule ceramice, Chillaramic nu numai ca ofera performante excelente dar elimina si riscul de scurt-circuite, fiind perfecta pentru aplicari in sisteme sensibile. Atat utilizatorii incepatori cat si cei experimentati vor aprecia faptul ca aceasta pasta termoconductoare este foarte usor de aplicat si de curatat.

Conceputa special pentru entuziasti, pasta termoconductoare Chillaramic nu necesita un anumit timp pentru fuctionarea la parametri optimi si poate fi folosita pentru sisteme de racire cu aer, apa si pe baza de evaporare.

Pretul recomandat de producator este de 6.90 euro / 8.90$.

Sursa: Coolink

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri