PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Lian-Li carcasa Tyr X500 HTPC/Gaming

Friday 27 June 2008

Lian-Li Industrial Co. Ltd a lansat carcasa Tyr X500 destinata sistemelor HTPC/Gaming.

Lian-Li Tyr X500 HTPC/Gaming chassis black anodized aluminiumLian-Li Tyr X500 este foarte asemanatoare cu Tyr X2000, oferind un design unic si performante exceptionale.

Tyr X500 ofera o performanta de exceptie sistemelor home theater oferind posibilitatea instalarii unor componente de top fara a afecta estetica camerei. Desi este mai mica decat carcasa full tower Lian-Li X2000, Tyr ocupa mai putin spatiu si ofera in acelasi timp posibilitatea montarii unor componente de dimensiuni mari.

Panourile laterale ale carcasei permit instalarea a 2 unitati optice de 5.25" si a unei unitati floppy/card reader de 3.5", acestea putand fi accesate din partea stanga sau din cea dreapta (la alegerea utilizatorilor). Interiorul este realizat din aluminiu de de culoare neagra, suportul de montare al placii de baza fiind detasabil. Pentru racire, carcasa este echipata cu 2 ventilatoare silentioase de 120mm in partea frontala (pentru intake), protejate de filtrul de nylon (ce poate fi scos si curatat), si de 2 ventilatoare de 120mm (pentru exhaust), cate unul pentru fiecare zona de caldura. Porturile multimedia din partea superioara includ 4 conectori USB 2.0, 1 conector Firewire (IEEE1394), 1 conector E-SATA si porturile audio HD AC97. In interiorul carcasei este suficient loc pentru montarea placilor video cu o lungime de pana la 300mm si maximum 4 hard-disk-uri.

Tyr X500 este compatibila cu placile de baza in format ATX si Micro-ATX si ofera suport pentru 7 sloturi PCI, racire de tip water cooling. Gandita fiind pentru silentiozitate, panourile laterale au o grosime de 2mm, iar ventilatoarele cu care vine echipata aceasta carcasa sunt foarte silentioase.

Sursa: Lian Li

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri