PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Kingston DataTraveler HyperX 4GB USB stick (DTHX/4GB)

Thursday 26 June 2008

Kingston DataTraveler HyperX 4GB (DTHX/4GB) face parte din seria de stick-uri USB care se adreseaza segmentului de cumparatori care pun pret pe performanta.

Kingston DataTraveler HyperX 4GB USB stick (DTHX/4GB)

Acest stick are o carcasa din plastic mat (care ofera o aderenta sporita) si este dotat cu un conector USB retractabil, eliminandu-se astfel nevoia unui capac de protectie (ce se poate pierde). Stick-ul este dotat de asemenea cu un LED de activitate de culoare albastra. Dimensiunile sale sunt apropiate de cele ale unei brichete, fiind foarte usor de transportat. Un punct negativ este datorat grosimii stick-ului: fiind conectat la PC, portul USB alaturat devine inutilizabil.

Performantele lui Kingston DataTraveler HyperX 4GB sunt foarte bune: 32.5 MB/s rate medii de transfer in testul HD Tach 3.0.4.0 si timp de acces de 0.6 ms.

In testele real-life, Kingston DataTraveler HyperX 4GB a obtinut ratele de transfer la citire: 17.7MB/s pentru fisiere mici si 28.1 MB/s pentru fisiere mari. La scriere vitezele au fost sesizabil mai mici: 2.1MB/s pentru fisiere mici si 19.1 MB/s pentru fisiere mari.

Per total, Kingston DataTraveler HyperX 4GB da dovada de performante bune si chiar foarte bune, dar pretul la care este comercializat in Romania (247,86 RON) nu se justifica ... cu performante aproape identice este Lexar JumpDrive Lightning 4GB la un pret de numai 169,86 RON, fiind cu 30% mai ieftin.

Citeste review-ul complet al stick-ului USB Kingston DataTraveler HyperX 4GB

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri