PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

ATI Radeon HD 4870 X2 1GB GDDR5 (poze)

Monday 30 June 2008

ChipHell.com a publicat primele poze ale unei placi video ATI Radeon HD 4870 X2.


ATI Radeon HD 4870 X2 1GB GDDR5 front black PCB

ATI Radeon HD 4870 X2 1GB GDDR5 back black PCB

La ora actuala se stiu putine detalii despre specificatiile acestui model, dar pe PCB-ul de culoare neagra se observa cele doua nuclee RV770 (55nm) si chip-ul PLX PCI-Express 2.0 bridge situat intre cele doua GPU-uri. 16 chip-uri de memorie Qimonda GDDR5 sunt pozitionate pe ambele parti ale PCB-ului pentru un total de 1GB memorie video. Pentru partea de alimentare sunt necesare doua cabluri PCI-E: unul cu 6 pini si al doilea cu 8 pini.

Sursa: ChipHell

Articole asemanatoare



 

1 comments:

Ceea ce nu zice nimeni este ca intradevar cele 2 placi Ati au batut cele 3 nvidia dar sa vedem cum si cu ce pret ... intai auu ddr5 care face clar diferenta si in al doilea rand nimeni nu spune cat consuma cele doua ati... daca vrei sa iti sara sigurantele de la curent trebuie sa rulezi un sistem cu cele 2 ati .... nu am vazut pana acum sytem care sa manace atat curent niciodata ... daca esti adict si lasi calc in priza non stop ca mine de exemplu trebuie sa fii pregatit la sfarsit de luna sa platesti o factura probabil egala daca nu si mai mare cat pretul uneia dintre ele.
Concluzia mea e ca sunt niste stifturi si pt a le mari performantele a fost nevoie de niste uzine mancatoare de curent. Ati cam asta a facut din totdeauna.

Anonymous said...
11 November 2008 at 18:41  

Post a Comment

Followers

Tag-uri