PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Concurs Mediadot pe vreme de canicula

Thursday 26 June 2008

Cutreierand magazinele online din Romania in cautarea unui pret pentru placile ATI Radeon HD 4870 (care ar fi trebuit sa fie deja pe rafturi), am dat peste concursul Mediadot:

Concurs Mediadot

Click pe poza pentru a mari

Nimic deosebit pana aici ... e doar un alt concurs (ca vorba aia "prinde la romani"), dar aceasta "opera" de marketing depaseste orice limita a penibilului:

1. Intai de toate se stie ca undeva pe certificatul de garantie al componentelor PC sta scris cu o litere de-o schioapa ca "orice defectiune a componentei produsa din vina utilizatorului prin fortarea frecventelor sau prin marirea voltajului anuleaza garantia produsului", asa ca este posibil sa ramaneti si cu banii dati si cu PC-ul ars!

2. Pe caldurile din timpul verii chiar si PC-urile care functioneaza la frecventele default se incalzesc foarte puternic si sunt instabile, in conditii de overclocking ("la temperatura ambianta a camerei fara A/C") este foarte probabil ca macar o componenta sa se arda...si atunci ajungem la punctul 1. (mai ales ca nu se specifica nicaieri ca overclocking-ul il face clientul pe raspunderea sa).

3. "Cel care obtine cel mai mare punctaj in benchmark-ul 3D Mark 2006, a castigat banii inapoi[...]" si "Castigatorii vor fi anuntati in data de[...]" ... exact ce banuiam: castigatorii este unul singur... probabil cel care va achizitiona sistemul GamingDOT QX9770/790i la senzationalul pret de 21.029,39 RON (salariul mediu pe economie pe 2 ani).

... de vina e canicula!

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri