PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

ASUS My Cinema - PE9400 Combo TV Tuner

Saturday 29 March 2008

ASUS lanseaza tunerul TV My Cinema - PE9400 Combo.



My Cinema - PE9400 Combo este un tuner TV hibrid ce functioneaza pe interfata PCI Express 1x. Acesta accepta in acelasi timp conexiuni analogice si digitale, fiind dotat cu doua decodoare independente. Acest tuner versatil este dotat cu un encoder hardware MPEG2, ceea ce inseamna ca puteti sa inregistrati emisiunile favorite cu un consum redus de resurse ale PC-ului. In plus, pentru o calitate perfecta a imaginii, cei de la ASUS au inclus si tehnologia noise-reduction in hardware.


La asemenea dotari, este de prisos sa mentionez ca tuneul PE9400 Combo suporta functiile PBP (picture beside picture) si PIP (picture in picture) pentru receptia simultana a unei transmisiuni analogice si a alteia digitale. Ceea ce e cu adevarat inovator este ca se pot inregistra in acelasi timp emisiunile transmise pe doua canale diferite.


Prin ASUS PE9400 Combo, utilizatorii au posibilitatea sa urmareasca transmisiuni TV (atat in semnal analogic cat si digital), pot sa programeze inregistrari, sa editeze filme, sa scrie filmele pe CD/DVD, sa asculte radio FM sau MP3-uri, precum si sa sorteze filmele si pozele stocate pe calculator. Daca lista de facilitati oferite nu este de ajuns, e bine sa stiti ca PE9400 Combo permite monitorizarea locuintei de la distanta prin tehnologia ASUS VideoSecurity Online

Tot nu e de ajuns? ... NU! In pachet este livrata si o telecomanda compatibila cu Windows MCE, pentru acces facil la toate aceste utile functii incorporate.


Mai vrea cineva sa isi cumpere Leadtek WinFast PxDVR3200 H ??? :D

Articole asemanatoare



 

1 comments:

sunt foarte multumit de el...isi face treaba baiatul

Anonymous said...
27 September 2009 at 02:17  

Post a Comment

Followers

Tag-uri