PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Reducere 70% la Office 2007 in China

Wednesday 24 September 2008

Intr-o continua lupta impotriva pirateriei software, Microsoft a recurs la reduceri drastice de preturi ... in China! Unde? Poftim? Pana acum se afirma ca hackerii cei mai de temut sunt in zona baltica (Rusia, Bulgaria) si sporadic prin India, acolo unde si rata pirateriei era alarmant de crescuta ... si bineinteles, Romania (putea sa nu existe un cataclism fara noi!?).

Asadar, special pentru China licenta de Office Home and Student 2007 va costa 29$ in loc de 103$ (o reducere de aproximativ 70%). Sunt un pic socat ... cursul de astazi este de 2.5029 RON pentru un dolar SUA. Asta inseamna in banii nostri o reducere de la 257.8 RON la 72.6 RON ... hmmm! ... ia sa vedem cat costa licenta la noi. De exemplu, la PC Garage acelasi lucru costa 402.74 RON adica 161$ ... adica cu 60% mai mult decat costa in China. De ce? Doar si noi avem o rata crescuta a pirateriei.

La noi toate magazinele se ingramadesc sa iti ofere facilitati inutile (ca sa iasa in castig!) in acelasi pret, dar pretul nu il scad. Vreau si eu Office la 70 RON si Windows XP la 80 RON!

Sursa: Financial Times

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri