PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Sony Ericsson Xperia X1

Monday 19 January 2009

Dupa indelungi asteptari buba s-a spart si puroiul a iesit la iveala sub forma primului smartphone de la Sony-Ericsson cu sistem de operare Windows Mobile 6.1: Sony Ericsson Xperia X1.
Sony Ericsson Xperia X1 slide open

Sony Ericsson Xperia X1


Acest dispozitiv pur si simplu imi repugna, mai ales ca tastele sunt copiate dupa design-ul Nokia 7500 Prism (linii diagonale de separare a butoanelor). Un alt aspect negativ este sistemul de operare, in acest caz Windows Mobile 6.1 ... un soft lent si plin de bug-uri. Trecand peste aceste aspecte urate, este bine de stiut ca smartphone-ul Xperia X1 este conceput de catre Sony-Ericsson, dar este realizat de HTC!!! (nici macar sa il construiasca nu au fost in stare) ... probabil ca nu va veti mira de asemanarile cu HTC S740 de la care imprumuta platforma hardware.

Desi procesorul este un Qualcomm cu o viteza de 528MHz, va veti aduce aminte destul de repede ca sunteti posesori de dispozitive Sony-Ericsson: delay-uri si blocaje in timp ce navigati in meniuri (ce sa mai vorbesc de Google Maps sau mai stiu eu ce aplicatie).

La un pret de 479.99£ (in Marea Britanie), acest dispozitiv este exact ce are nevoie cocalarul din tine: un telefon nou, foarte scump, dar care face poze bune pt YouTube.

Articole asemanatoare



 

2 comments:

Acest model e interesant. E si frumos, nu am ce sa comentez.

Mitza_003 said...
27 July 2009 at 18:56  

I loved your blog. Thank you.

Anonymous said...
15 January 2011 at 00:54  

Post a Comment

Followers

Tag-uri