PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

NVIDIA pregateste GeForce GTX 295

Thursday 11 December 2008

VR-Zone a postat prima fotografie cu placa video GeForce GTX 295 care va fi expusa anul viitor la Consumer Electronics Show (CES).

Nvidia GeForce GTX 295 dual-GPU video card

NVIDIA GeForce GTX 295

La fel ca si alte modele de placi video dual GPU de la NVIDIA, GeForce GTX 295 va avea un design de tip "sandwich" - 2 PCB-uri interconectate. Placa va fi dotata cu doua nuclee GT200 pe 55nm - nu se stie daca GTX 260 sau GTX 280. Din poza reiese ca GeForce GTX 295 va avea doi conectori DVI si unul Display Port. Pentru alimentare sunt disponibili doi conectori PCIe, unul cu 8 pini si unul cu 6 pini. Pretul nu a fost facut public, dar producatorii speculeaza un pret apropiat de al placilor ATI Radeon HD 4870 X2.

Sursa: VR-Zone


  • performanta ridicata



  • consum mare de curent
  • temperaturi ridicate de functionare
  • pret

Articole asemanatoare



 

1 comments:

Ce te-a facut sa spui ca are un consum mare de curent sau o temperatura mare de functionare ? Consumul nu l-am putut masura, in sa judecand dupa temperatura de functionare e surpinzator de rece fata de celelalte produse din gama. Deasemenea, si pretul anuntat pare normal pentru gama din care face parte, fiind doar ceva mai scumpa decat Radeon 4870 X2 de exemplu, care e consistent mai lenta. Vezi preview-ul aici:

http://lab501.ro/placi-video/nvidia-gtx295-preview

Razvan Fatu said...
20 December 2008 at 20:44  

Post a Comment

Followers

Tag-uri