PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Despre coolere CPU

Thursday 11 December 2008

Cred ca a devenit o moda in a investi in sistemele de racire ale propriilor PC-uri... racire cu lichid, racire cu cel mai mare si mai nou cooler posibil, cooler cu heatpipe-uri, jdemii de lamele de aluminiu pentru disiparea caldurii ... si cate si mai cate ...

Vreti un sistem stabil si cat mai bine aerisit? Pai solutia e simpla: nu conteaza atat de mult cooler-ul (in care investiti o suma apreciabila) cat conteaza transferul termic. Orice cooler ati alege, daca pasta termoconductoare este de calitate, veti obtine rezultate mult mai bune decat cu un cooler de 2 ori mai scump.Cum e posibil? Simplu ... o pasta termoconductoare de buna calitate transfera mult mai multa caldura catre cooler, racind mai bine pretiosul CPU.

Din experienta proprie va spun ca un cooler de 50RON cu o pasta termica de calitate (a se citi "Arctic Cooling AS5") am obtinut temperaturi mai mici cu 10 grade fata de un cooler de 120RON cu o pasta termica no-name (Titan whatever).

Morala e ca: o pasta termica de calitate impreuna cu un cooler care are baza de contact finisata gen oglinda vor asigura rezultate foarte bune in racirea sistemului si in special a CPU-ului. Asadar, decat sa va luati niste coolere cat casa, mai bine investiti intr-o pasta termoconductoare gen Arctic Silver AS5!

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri