PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Super Talent 8GB din aur de 18 karate

Wednesday 29 October 2008

Sincer nu as fi vrut sa prezint acest articol, pentru ca pur si simplu imi repugna forma de prezentare a produsului. Este vorba de un stick USB de 8GB cu carcasa din aur masiv de 18 karate. Producatorul dispozitivului electronic se numeste Super Talent si e renumit pentru modul elegant in care "stie" sa nu ofere produse performante, dar sa trecem peste asta.

Se ia un stick de memorie banal cu o capacitate de 8GB (bineinteles, cu MLC-uri d-alea mai ieftine) si se arunca intr-o carcasa cu bling-bling (a se citi "aur de 18 karate") pentru a lua ochii pitzipoancelor si pitziponcilor care vor sa iasa in fata, mai ales prin prost-gust. Reteta "se ia un cacat, se inveleste in aur si miroase nobil" a fost aplicata in trecut de Trekstor cu "celebrul" player MP3 i.Beat Organix cu carcasa din aur de 18 karate si placat cu diamante (pret: 20.000 euro):

Trekstor i.Beat Organix MP3 player

Boon, sa revenim la oile noastre. Avem de fata un kitsch tehnologic: un stick USB de 3 lei intr-o carcasa de 2000 de lei. Functionalitatea fiind fix 0 (zero), acesta devine un accesoriu vestimentar pentru snobi ... dar tot de prost-gust. Ganditi-va la acest stick ca la un DVD player No.1 (Eboda, Yuyo, sau mai stiu eu ce nenorociri) cu carcasa din AUR ... sau ca la o placa video Nvidia 9400 GT cu cooler din aur masiv. E lipsit de sens: brandul si performantele nu reflecta materialul exclusivist din care este construita carcasa.

Cum arata:

Super Talent USB stick de 8GB din aur de 18 karate
Super Talent 8GB din aur de 18 karate

Aceasta...chestie poarta numele de cod STC8GBPCKG si este oferit resellerilor la un pret de 599$ (cat??...1800RON??) per bucata. E posibil ca un medalion din aur la aceleasi dimensiuni sa fie mai ieftin...

Articole asemanatoare



 

1 comments:

De ce ti se pare atat de urat? eu am primit cadou unul de ziua mea si imi place foarte mult...decat sa primesc o bratara sau un inel din aur, prefer sa primesc ceva folositor...si un stick de 8 GB mi se pare destul de folositor.

cristina said...
10 May 2009 at 19:02  

Post a Comment

Followers

Tag-uri