PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Cooler Master HAF 932

Monday 25 August 2008

Noua carcasa full tower de la Cooler Master, denumita High Air Flow 932 (HAF 932), are un design special ce ofera solutii excelente de ventilatie dar si un spatiu interior generos pentru cei mai exigenti gameri.



HAF 932 dispune de o constructie solida, corpul sau fiind realizat din otel, iar masca frontala din plastic. Cele 6 bay-uri de 5.25" sunt acoperite cu capace prevazute cu site si filtre e praf. Aceste capace pot fi scoase extrem de usor, fiind dotate cu cleme laterale de prindere. Conectorii externi sunt situati, pentru un acces facil, in partea frontala, deasupra lacasurilor de 5.25".

Un aspect inedit este reprezentat de posibilitatea montarii sursei de alimentare atat in partea superioara, cat si in partea inferioara a carcasei, locul ramas liber putand fi acoperit cu o masca prevazuta cu orificii pentru conectarea sistemelor de racire pe lichid externe. Datorita dimensiunilor generoase, in carcasa HAF 932 poate fi instalat un sistem de racire cu apa, partea superioara permitand montarea radiatorului unui astfel de sistem (in partea superioara a carcasei existand de asemenea un orificiu special pentru umplerea cu lichid de racire).

Cooler Master a implementat in HAF 932 o solutie excelenta de ventilare, carcasa fiind prevazuta cu 4 ventilatoare extrem de silentioase. Cele 3 ventilatoare de 230mm (fata, lateral, sus) si cel de 140mm (spate) sunt responsabile pentru racirea uniforma a componentelor. Optional, utilizatorii pot inlocui ventilatorul lateral de 230mm cu patru ventilatoare de 120mm.

Cele 6 lacasuri pentru unitatile HDD sunt orientate lateral. Pentru o instalare facila, fiecare lacas este prevazut cu cate un rack din plastic cu tamburi de reducere a vibratiilor. La interior, HAF 932 dispune de fante special gandite pentru management al cablurilor, un lucru nou fiind faptul ca placa de metal pe care se monteaza placa de baza prezinta o decupaj pentru a inlesni montarea coolerelor de procesor care detin sistem de prindere cu suruburi (astfel nu mai este necesara scoaterea placii de baza din carcasa pentru inlocuirea coolerului pentru CPU).


Noua carcasa HAF 932 poate fi achizitionata la un pret de 160-170$ (in SUA).

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri