PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Diamond lanseaza seria All-In-Wonder HD

Friday 18 July 2008

Diamond Multimedia este primul producator care a lansat noua serie de placi video All-in-wonder.



Diamond All-in-wonder
Diamond All-in-wonder HD video card

Diamond All-in-wonder HD Premium

Diamond All-in-wonder HD Premium video card


Diamond ofera doua modele de astfel de placi video: All-in-wonder (SKU : AIWHD3650) si All-in-wonder HD Premium (SKU : AIWHD3650PM). Diferenta intre cele doua placi consta in faptul ca modelul AIW HD Premium este livrat cu bracket de expansiune dotat cu conectori suplimentari (HDTV Component - Composite Video I/O - S Video I/O - Stereo Audio Input).

Ambele placi sunt echipate cu chipset-ul ATI Theater 600, cu un nucleu grafic bazat pe RV635 (Radeon HD 3650). Nucleul grafic functioneaza la 725MHz si este dotat cu 320 de procesoare de stream-uri, iar cei 512MB GDDR2 128-bit ruleaza la 600MHz.

Mai multe detalii gasiti la adresa http://www.diamondmm.com/allinwonder.php.

Articole asemanatoare



 

3 comments:

FELICITARI PENTRU SITE ! ESTE SUPERB, FOARTE FRUMOS ARANJAT, DOCUMENTAT SI BINE REALIZAT! NOTA 10 DIN PARTEA MEA, DE ACUM INCOLO VOI FI CITITOR FIDEL, DE LA VOI MA VOI DOCUMENTA! O IDEE AM PT VOI: DACA PUTETI SA TESTATI CHIAR VOI PLACILE VIDEO, PROCESOARELE ETC! SA AVETI PROPRIILE VOASTRE BENCHMARKURI K REFERINTE :) SPOR!!

Anonymous said...
19 July 2008 at 15:41  

Multumim pentru aprecieri! Suntem inca la inceput si vrem sa oferim informatii despre tot ce e nou pe piata IT, sa va prezentam teste ale celor mai noi componente ... desigur, decizia de achizitionare ramane la alegerea fiecaruia intrucat parerile noaste pot fi subiective; fiecare stie de ce anume are nevoie si de ce buget dispune.

Despre partea cu testatul "loco", mai avem ceva de lucru: trebuie sa gasim niste sponsori care sa ofere mostre spre testare; pana atunci va trebui sa mai crestem putin.

Anonymous said...
20 July 2008 at 14:25  

AM inteles, spor !!! Va citesc zi de zi:)

Anonymous said...
20 July 2008 at 15:07  

Post a Comment

Followers

Tag-uri