PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Vertu Signature

Wednesday 11 June 2008

Iar e una din acele zile in care ma simt naspa, e greu de descris starea, dar o pot remedia cumparand ceva - e un fel de sindrom al cheltuirii de bani. Si nu stiu ce sa imi cumpar, astfel incat sa fiu implinit dar si admirat/invidiat de ceilalti ... vreau sa epatez...
Vertu Signature Diamonds White Gold Pave with Baguette keys
Un telefon mobil ar fi o alegere buna... dar nu orice telefon, ci Vertu Signature - pe numele lui intreg Vertu Signature Diamonds White Gold Pave with Baguette keys. Ce stie sa faca? ... are ceas, alarma, inregistrare voce si sunete polifonice si bineinteles suporta retelele GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900. ATAT!

GPRS, HSCSD, EDGE, 3G, WLan, USB si IrDA sunt niste necunoscute pentru acest telefon mobil. Dupa caracteristicile slabe as putea sa il compar cu un Bosch ... sau cu un Alcatel One Touch Easy, dar acest Vertu Signature are mai mult rol de bijuterie decat de telefon mobil: carcasa e realizata din aur alb si e placata cu diamante.

De-abia astept sa il cumpar ... poate peste vreo 30 de ani, daca voi reusi sa nu mai cheltui nici un ban din salariu. Pretul?? Nici mai mult nici mai putin de 361.334,84 RON, adica 3,61 miliarde de lei vechi (cam cat un Audi Q7 full-option cu tot cu taxa de prima inmatriculare). Bine macar ca il putem cumpara din Romania ... de aici.

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri