PiratesAssault

service auto specializat pe tinichigerie si vopsitorie

Ce schimbati cel mai des la PC? (what piece do you upgrade often to your PC)

Abit lanseaza A-N78HD

Sunday 20 April 2008

Abit a lansat prima sa placa de baza cu suport Hybrid SLI.

Abit A-N78HD este o placa de baza destinata procesoarelor AMD pe socket AM2/AM+ ce suporta tehnologia Nvidia Hybrid SLI si este construita in jurul chipset-ului Nvidia GeForce 8200. A-N78HD are drept atu flexibilitatea iesirilor video, oferind prin solutia incorporata nu mai putin de 3 tipuri de conectori: D-Sub, DVI si HDMI; functia Hybrid SLI oferind utilizatorilor posibilitati multiple pentru upgrade-urile viitoare.

Abit A-N78HD suporta si functiile GeForce Boost si Hybrid Power. GeForce Boost ofera performanta scalabila utilizatorilor care instaleaza o placa video dedicata iar Hybrid Power permite oprirea adaptoarelor grafice nefolosite - ceea ce inseamna o economisire a energiei electrice.

Pentru utilizatorii amatori de high definition multimedia, chip-ul GeForce 8 integrat suporta DirectX 10 si Shader Model 4.0. Placa de baza suporta si tehnologia nView multi-display, chiar si pentru placile video dedicate instalate in sistem, astfel ca utilizatorii isi pot configura spatiul de lucru pe mai multe monitoare.

Abit a implmentat in A-N78HD si o alimentare in 4 faze a pocesorului si o alimentare in 2 faze a memoriilor, aducand astfel un mai bun suport pentru overclocking.

Articole asemanatoare



 

0 comments:

Post a Comment

Followers

Tag-uri